Preduzeće »Eurocoop« d.o.o. situirano je u Subotici i sarađuje sa svim vodećim firmama u gradu i okolini, kao i s drugim firmama u državi i inostranstvu, u domenu naše delatnosti.

Osnovne naše delatnosti su prodaja polovnih viljuškara i rezervnih delova za teretna vozila, servis istih i distribucija motornih ulja. Polovne viljuškare uvozimo iz inostranstva i generalno ih sređujemo u sopstvenom servisu. Sve potrebne originalne rezervne delove obezbeđuje nam najveći svetski dobavljač rezervnih delova za viljuškare, tako da je pri prodaji motor savršen, viljuškar ofarban, kao nov!

Po narudžbi nabavljamo i nove viljuškare kao i druge industrijske mašine.

Raspolažemo servisom koji zadovoljava potrebe servisiranja kompletnih auto parkova (putničkih i teretnih vozila) kao i industrijskih mašina bilo kog tipa, tako da smo ostvarili u ovom pogledu dobru saradnju sa mnogim malim i velikim preduzećima.

Glavni smo distributeri Valvolinovih motornih ulja, dodataka i antifriza u severnoj Bačkoj i po fabričkim cenama Vam možemo ponuditi sve proizvode ovog kvalitetnog proizvođača.

Takođe se bavimo prodajom Mobilovih i Castrolovih motornih ulja.

Ukoliko imate potrebu za bilo čim prethodno pomenutim slobodno nas kontaktirajte, stojimo Vam na raspolaganju!